cart

Татушечка спонсор чемпіонату IBV 2024 Країна Сильних Жінок

Татушечка спонсор чемпіонату IBV 2024 Країна Сильних Жінок

Це незвичайний та яскравий триденний Конгрес, який спрямований на підтримку українських бюті-майстрів, що залишились працювати в Україні попри складні часи.

Перший день 27.05 - чемпіонат майстрів та майстер класи від провідних спеціалістів бюті-індустрії. В цей день учасники «виходять із зони комфорту» та максимально демонструють свої знання та навички. Тут народжуються нові зірки сфери краси! А від суддів - надзвичайно корисні майстер-класи, де можна підвищити свою кваліфікацію по всім напрямкам.

Другий день 28.05 - професійна тематика (косметологія, перманентний макіяж, міні-тату, лазерне видалення, ремувери). Продовжуємо підвищувати кваліфікацію та зростати професійно. Провідні спеціалісти бьюті індустрії щедро поділяться своїми знаннями, досвідом та секретами успішної роботи.

Третій день - це бізнес день. Зберуться спеціалісти із різних сфер, без яких сьогодні неможливо успішно працювати!

Це маркетолог, психолог, аромапсихолог, нутріциолог, фешн-стиліст, бізнес-нумеролог, блогер, СММ, експерти з салонного бізнесу, особистого бренду, штучного інтелекту, консалтингових послуг, ораторської майстерності.

Кожен виступ, як пазлик, доповнить професіоналізм наших майстрів та підвищить якість наданих послуг. А ще - це такий потрібний та жаданий «ковток свіжого повітря», якого нам всім так не вистачає!

Тож, не пропустіть наймасштабнішу подію року в сфері перманентного макіяжу та косметології! Це буде потужно, яскраво та цікаво!