cart

Татушечка спонсор всесвітнього чемпіонату FENIX

Татушечка спонсор всесвітнього чемпіонату FENIX

Перший етап - півфінали, які проводяться онлайн у різних країнах світу. Найкращі учасники отримують 1, 2 і 3 місця в різних категоріях.

Категорії включають перманентний макіяж брів у техніці “Пудрове напилення”, перманентний макіяж губ в “Помадній техніці”, перманентний макіяж брів в “Волосковій техніці”, перманентний макіяж очей в техніці “Стрілка з разтушовкою ”, Мікроблейдинг «Волосок»


Нагороди:

Переможці отримують дипломи, кубки та подарунки від спонсорів чемпіонату. Переможці полуфіналів отримують право участі у фіналі.


Фінальний етап:

Фінал чемпіонату відбувається 18 серпня 2024 року у Франкфурті-на-Майні, Німеччина. Переможці фіналу отримують грошові призи за команди: 10 000 євро за перше місце, 5 000 євро за друге місце, 2 500 євро за третє місце.


Проживання та доступ до подій:

Переможці полуфіналів отримують можливість проживати в готелі разом із моделлю протягом 4 ночей та безкоштовний доступ до всіх заходів, проведених у рамках фіналу чемпіонату.


Приємним бонусом для тих, хто займе призове місце у півфіналі, є 50% знижка на проживання та доступ до всіх заходів під час фіналу чемпіонату. Всі інші учасники, незалежно від результатів у півфіналі, отримають 10% знижку на участь у всіх заходах, проведених в рамках фіналу.